Užijte si hru bezpečně!

Bezpečnost a zdraví jsou naší prioritou! Nově proto v návaznosti na COVID-19 zavádíme opatření, které nám pomohou zajistit čisté a bezpečné prostředí pro všechny, kdo si chtějí užít naše hry.

V souladu s vládními nařízeními požadujeme po všech zaměstnancích i hráčích, aby nosili po dobu návštěvy roušku. Mějte prosím na sobě roušku, která zakrývá nos i ústa. Pokud někdo dorazí bez roušky, jsme schopni poskytnout roušku z našich zásob.

Desinfikujte si prosím ruce před i po hře, desinfekci najdete na recepci. Dále Vám doporučujeme použít jednorázové rukavice, které pro Vás taktéž máme nachystané na recepci.

Pokud můžete, plaťte prosím kartou. Bezkontaktní terminály jsou k dispozici na obou našich pobočkách.

Pravidelně čistíme a desinfikujeme hry a ostatní prostory (recepci, záchody atd.) po každé hře. Mezi hrami necháváme otevřená okna a zapnutou ventilaci, aby došlo k co největší výměně vzduchu.

Žádáme Vás o dodržení doporučované bezpečné vzdálenosti 2 metry od našich zaměstnanců. Naše recepce poskytuje dostatek prostoru i k oddělení hráčů z různých skupin.

Naše záchody rovněž splňují přísnější hygienická opatření: antibakteriální mýdlo, jednorázové utěrky a desinfekční sprej sloužící k desinfikaci prkénka a dalších míst před jejich použitím. Záchody také celkově čistíme častěji.

Vzhledem ke všem těmto opatřením považujeme naše hry za bezpečnou zábavu pro Vás a Vaše kamarády či rodinu (pokud nevykazujete příznaky nemoci). V případě, že se necítíte zdraví, odsuňte prosím termín hry na později, v zájmu bezpečnosti Vás i ostatních.

Pokud byste chtěli získat jakékoliv další informace ohledně bezpečnosti či hygieny, kontaktujte prosím našeho obchodního ředitele, pana Davida Havla. Email: david.havel@mindmazeprague.com, tel: +420 775 926 611

Těšíme se na Vaši návštěvu! MindMaze tým